Atentie, trebuie sa ai peste 20 ani! Noi vom alege 15  fete si 15 baieti cat mai compatibili. Castigatorii vor fi anuntati pe email si au obligatia sa confirme in scris acceptul participarii, in 24 de ore de la instiintare.

CE ESTE SPEED DATING?

Stii cu siguranta din filme: un fel de « agatat-viteza » sau « agatat organizat ». Doua ore in care vei avea cate o intalnire cu 15 posibili parteneri / partenere. Ai 5 minute cu fiecare, sa va cunoasteti, sa intrebi si sa raspunzi ce-ti trece prin cap. Unde si cand mai poti avea 15 intalniri intr-o singura seara, 15 posibilitati, fara efort, fara riscul de a fi respins?

Impresiile (sincere!) le vei scrie intr-un formular special. Vei nota persoana care ti-a placut, iar la final organizatorii vor anunta cuplurile compatibile sau ale caror alegeri au coincis. Noile perechi vor fi premiate de organizatori cu  cu vouchere de consumatie pentru Tandem Cafe. Iar prima intalnire va avea loc chiar atunci, la petrecerea de dupa maratonul de agatat.

Asa ca ai numai de castigat: fie ca iti gasesti perechea, fie ca nu, ai oricum doua ore de speed-dating fun si un super party. Mai jos iti explicam ce trebuie sa faci pentru a te inscrie.

Vezi fotografii cu editia de Speed Dating Valentines Day

Vezi fotografii cu editia de Dragobete

Vezi detalii cu editia de Speed Dating Valentines Day

Pentru a te inscrie

Trimite-ne pe adresa speeddating@intandem.ro urmatoarele informatii:
Nume:
Prenume:
Adresa:
Telefon:
Email:
Data nasterii:
Inaltime:
Greutate:
Studii:
Ocupatie:
Hobby:

Si ataseaza mesajului si o fotografie recenta*.

* fotografia nu va fi facuta public si va fi valabila doar pentru o singura sesiune de speed datingInTandem


PARTENERI: Administrare flota auto | Free Fleet Management Software