Tandem Cafe deschide sezonul petrecerilor de altadata

Iti mai aduci aminte chefurile cu prietenii din apartament, „bairamurile” de pe vremuri cu prietenii prietenilor, cu vecinii, cu colegii de liceu sau chiar cu cei de la tine din camin?

Petrecerile de acest gen vor ramane perfect intiparite in mintea oricaruia dintre noi si pentru ca ne-am gandit la tine, Tandem Cafe (Str. Ion Brezoianu, Nr.12) a dat startul distractiei adevarate  si a oferit vineri, 29 ianuarie tuturor invitatilor o petrecere pe cinste si ocazia de  retrai acele  vremuri in cea mai noua locatie din centrul Bucurestiului, un spatiu  extrem de primitor si chic.

Cine se gandea ca de la o cupa de sampanie servita la intrare sau un pahar de punch, vor ajunge sa incinga ringul de dans din Tandem Cafe pe ritmuri de „meneaito”, de rock&roll, de hip-hop sau chiar sa fredoneze impreuna celebrul „Nu am chef azi” (Vama Veche). Dansul palariilor a fost senzatia serii si invitatii au fost transpusi prin muzica si port in zonele de provenienta, devenind automat vedeta serii. Bineinteles, nu am uitat de celebrul „blues” pentru perechile de indragostiti, moment mult asteptat la chefuri…

Ce mai astepti? Suna chiar acum la 0725.TANDEM pentru o rezervare!

Te-asteptam in Tandem Cafe, cea mai noua locatie din centrul Bucurestiului, pentru ca la noi ai parte de cele mai tari petreceri, cea mai buna muzica si cele mai bune preturi!

InTandem


PARTENERI: Administrare flota auto | Free Fleet Management Software